AA-tuotanto on virtakiskojen valmistukseen erikoistunut koneistamo

AA-tuotanto on koneistamo, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1959 asti. Koneistamme erinäisiä metalliosia pieniniä ja suurina sarjoina, olemme erikoistuneet erityisesti virtakiskojen koneistukseen. Palvelemme monipuolisesti kotimaisia sekä kansainvälisiä asiakkaita aina prototyyppien valmistuksesta, yksittäisiin projekteihin ja sarjatuotantoon asti.

Koneistamolta vaaditaan nykypäivänä laadukkuutta, yhdessä kustannustehokkaan valmistuksen kanssa. Vastauksemme näihin on monipuolinen konekanta yhdistettynä kattavaan tietotaitoon sekä innovatiiviseen kehitystyöhön.

Koneistamomme toimii Vaasassa, josta käsin ammattilaisemme pystyvät palvelemaan asiakkaita monipuolisesti ympäri Suomen.

Tutustu tarkemmin palveluihimme tai ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Koneistamo valmiina palvelemaan

Ammattitaitoinen henkilöstö, laaja konekanta, toimivat prosessit sekä vuosikymmenien kokemus ovat koneistamomme ytimessä. Olemme saaneet paljon kiitosta asiakkailtamme mm. onnistuneesta palvelusta, osaamisesta sekä edistyksellisestä kehitystyöstä.

Koneistamomme palveluihin kuuluvat valmistuksen suunnittelu ja prototyyppien valmistus, erinäiset puristintyöt, metallijuotokset, kokoonpanot ja piste- sekä pienhitsaukset. Koneistamme metalliosia ja komponentteja, kuten virtakiskoja, toiveiden sekä tarpeiden mukaisesti eri metalleista kuten kuparista, alumiinista ja teräksestä. Galleriasta voit tarkastella muutamia aikaisemmin koneistamiamme metalliosia.

Meille on tärkeää varmistaa, että työmme jälki on aina ensiluokkaista ja asiakkaamme voivat luottaa niin toimintamme kuin lopputuotteiden korkeaan laatuun. Koneistamomme toimintaa ohjaa sertifioitu laatujärjestelmä ISO 9001.

Koneistamo AA-tuotannon ammattilaiset palvelevat teitä mielellään!

 

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!