Kupariset virtakiskot sähkö- ja energiateollisuudelle

AA-tuotannolta kupariset virtakiskot sähkö- ja energiateollisuudelle tarkasti suunniteltuna ja valmistettuna.

Valmistamme virtakiskoja niin kuparista kuin alumiinista asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Erittäin pitkälle automatisoidut tuotanto- ja valmistuslinjastomme sekä ammattitaitoiset työntekijämme takaavat, että pystymme hoitamaan joustavasti niin pienet kuin suuretkin valmistuerät kilpailukykyisellä hinnalla.

Kupari virtakiskon valmistusmateriaalina

Pääsääntöisesti virtakiskoja valmistetaan kuparista sen hyvän sähköjohtavuuden ansiosta. Alumiinia käytetään usein korvaamaan kupari mikäli kuparin hinta on päässyt nousemaan. Alumiinin sähkönjohtokyky ei kuitenkaan ole yhtä hyvä kuin kuparilla. Mikäli alumiini valitaan valmistusmateriaaliksi niin useimmiten alumiinia kuluu prosessissa enemmän kuin kuparia. Samalla virtakiskon koko kasvaa joka puolestaan saattaa aiheuttaa ongelmia halutussa käyttökohteessa.

Lävistämme kupariset virtakiskot modernilla servokäyttöisellä RodFlat lävistyskoneella. Virtakiskojen taivutukset puolestaan hoidetaan tätä varten hankitulla RodForm taivutuskoneella. Normaalien taivutuksien lisäksi onnistuvat myös sivuväärä-taivutukset. Viimeistelemme virtakiskot RodFine viimeistelykoneella, jotta voimme varmistaa korkea- sekä tasalaatuisuuden käyttäjästä riippumatta.

Me autamme mielellämme aina virtakiskon suunnittelusta tuotantoon asti ja etsimme teille juuri tarpeitanne vastaavan materiaalin. Ota yhteyttä.

Virtakisko alihankintaa