Metallityöt ammattitaidolla

Erinäiset metallityöt onnistuvat ammattilaistemme käsissä aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. AA-Tuotannolla kehitämme ja valmistamme metallituotteita projekti- ja sopimustuotantona. Saat meiltä esimerkiksi puristintyöt, kupariset ja alumiiniset virtakiskot, kovajuotokset ja kokoonpanot niin pieninä kuin suurinakin sarjoina.

Ota yhteyttä

Moderni konekantamme takaa tehokkaat metallityöt

Investoimme jatkuvasti monipuoliseen konekantaan ja valmistusprosesseihin, joka tuo tuotantoomme monipuolisuutta ja kustannustehokkuutta. Esimerkiksi modernit kovajuotosuunit ja servotoimiset puristimet ovat energiatehokkaita, mittatarkkoja ja nopeita koneita. Näiden avulla käsittelemme erinäisiä metalleja kuten teräs, kupari ja alumiini ja valmistamme juuri tarvitsemasi osat.

Tutustu tarkemmin konekantaamme ja katso löytyykö meiltä juuri sopiva kone käyttöönne.

Kuvagalleriasta näet puolestaan jo valmistamiamme osia.

Metallityön ammattilainen – AA-Tuotanto

AA-Tuotanto on kokenut ja monipuolinen metallitöiden ammattilainen. Asiakkainamme on ollut lukuisa määrä kansainvälisesti toimivia yrityksiä, jotka luottavat käsiteltäväksemme vaativatkin metallityöt. Olisitko sinä seuraava tässä joukossa? Meitä kiitellään hyvästä palvelusta, tietotaidosta ja innovatiivisesta kehitystyöstä.

Kun siis etsit ammattitaitoista metallitöiden toteuttajaa, ota meihin yhteyttä! Saat meiltä kaiken tarvittavan metallitöihisi aina suunnittelusta toteutukseen asti. Monipuolinen konekantamme takaa lisäksi tehokkaat valmistusmenetelmät ja kustannustehokkuuden. Ota siis yhteyttä ja aloitetaan metalliosienne valmistus.

Ota yhteyttä