Teräs on maailman eniten käytetty metalli. Teräs itsessään on raudan ja hiilen seos, josta voidaan valmistaa kattavasti erilaisia metalliosia tarpeiden mukaisesti.

AA-tuotannolla valmistamme erinäiset teräsosat ammattitaidolla asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ammattilaisemme ovat valmiina auttamaan teräsosien suunnittelussa, materiaalien valinnassa sekä itse toteutustavassa.

Teräksen varmaa ammattitaitoa

Olemme erikoistuneet virtakiskojen valmistukseen, mutta näiden lisäksi olemme valmistaneet useita erilaisia metalliosia eri materiaaleista toimintamme aikana. Muutamia näistä näet referensseistämme.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous räätälöityjen teräsosien valmistuksesta!

AA-tuotanto valmistaa erinäiset teräsosat ammattitaidolla

Meillä on metallialalta usean vuosikymmenen kokemus sekä ammattitaitoinen henkilöstö. Panostamme jatkuvasti uusimpaan teknologiaan ja toimiviin prosesseihin asiakkaidemme eduksi. Valmistamme räätälöiden erilaisia metalliosia mm. teräksestä eri teollisuusalojen tarpeisiin.

Palveluihimme kuuluvat mm:

 • Valmistuksen suunnittelu
 • Erilaiset puristintyöt
 • Metallien juotokset
 • Kokoonpanot
 • Piste- ja pienhitsaukset
 • Metalliosien valmistus

Kun tarvitset ammattilaista teräsosien valmistukseen, ota meihin yhteyttä!

Faktoja teräksestä

 1. Teräs on raudan ja hiilen seos jossa on hiiltä enintään 1,7%
 2. Ruostumaton teräs puolestaan on yleinen nimitys erilaisille seoksille joissa on enimmäkseen rautaa(terästä), vähintään 10,5% kromia ja maksimissaan 1,2% hiiltä.
 3. Teräslajeja on olemassa tuhansia, joista suurin osa on kehitetty viimeisten vuosikymmenien aikana.
 4. Tyypillisin tapa luokitella teräkset on niiden käyttötarkoituksen mukaan, kuten rakenne-, työkalu- ja erikoisteräkset.
 5. Tärkeimpiä teräksen seosaineita ovat hiili, mangaani, alumiini, fosfori, pii, typpi, niobi, kupari, vanadiini, koboltti, volframi, kromi ja nikkeli.
Etsitkö luotettavaa tekijää teräsosille?