Konepaja AA-tuotanto tarjoaa ammattitaitoista metalliosien valmistusta alihankintana joustavasti sekä projekti- että sopimustuotantona. Olemme erikoistuneet erityisesti virtakiskojen valmistukseen, tämän lisäksi valmistamme erityyppisiä osia ja komponentteja tarpeiden mukaisesti. Työstämme monipuolisesti eri metalleja kuten kupari, alumiini ja teräs.

Konepajamme palvelee Vaasasta käsin kattavasti asiakkaita prototyyppien valmistuksesta suurempiin sarjatuotantoihin asti, ympäri Suomen sekä kansainvälisesti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Palvelumme:

Kokenut konepaja Vaasassa on palveluksessanne

Meillä on jo monien vuosikymmenien ajan karttunut runsaasti kokemusta erilaisista konepajan palveluista. Kokemuksemme on opettanut meille, että on aina perusteltua satsata uusimpaan teknologiaan ja prosessien kehittämiseen, sillä se takaa parhaan arvon asiakkaillemme. Yhdistämällä kokemuksemme ammattitaitoiseen henkilöstöön, moderneihin koneisiin ja toimiviin sekä jatkuvasti kehittyviin prosesseihin, pystymme varmistamaan onnistuneen ja kustannustehokkaan toiminnan.

Saamme myös kansainvälisiltä asiakkailtamme kiitosta hyvin sujuneesta palvelusta, osaamisemme tasosta ja innovatiivisesta kehitystyöstämme. Olemme luotettava konepaja, jolle voit antaa myös vaativimmatkin työtehtävät.

Miksi valita konepaja AA-tuotanto:

  • Moderni konekanta
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Usean vuosikymmennen kokemus erinäisistä toimeksiannoista
  • Joustava ja monipuolinen yhteistyökumppani
  • Palvelua koko prosessin ajan aina suunnittelusta toteutukseen
  • Laadukkaat ja mittatarkat metalliosat

Ota yhteyttä ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Tarvitsetko konepajamme palveluita?