Asiantuntevaa metallituotantoa

AA-Tuotanto jatkaa Laine-tuotannon jalanjäljillä

AA-Tuotanto on kokenut ja monipuolinen metallialan ja metallitöiden ammattilainen. Jatkamme perinteikkään Laine-Tuotannon jalanjäljillä uudistuneella nimellä ja modernilla otteella. Meillä on alalta usean vuosikymmenen kokemus ja palveluksessa ammattitaitoinen henkilöstö. Panostamme aina uusimpaan teknologiaan ja toimiviin prosesseihin asiakkaidemme eduksi.

Kansainvälisesti toimivat asiakkaamme luottavat käsiimme vaativimmatkin metallituotannon toimeksiannot. Saamme pitkäaikaisilta asiakkailtamme kiitosta hyvästä palvelusta, tietotaidosta ja innovatiivisesta kehitystyöstä.

Toimipaikkamme on Vaasassa Pohjoismaiden suurimman energiaklusterin ytimessä.

Investoimme jatkuvasti monipuoliseen konekantaan ja valmistusprosesseihin, joka tuo tuotantoomme monipuolisuutta ja kustannustehokkuutta. Esimerkiksi modernit kovajuotosuunit ja servotoimiset puristimet ovat energiatehokkaita, mittatarkkoja ja nopeita koneita.

AA-Tuotanto on entinen Laine-Tuotanto

AA-Tuotanto jatkaa Laine-Tuotannon puristinliiketoimintaa. Yksi tärkeimmistä alihankinnan tuoteryhmistämme on virtakiskot sähkö- ja energiateollisuudelle, joita voimme tarjota kokemuksen, osaamisen ja konekantamme ansiosta kustannustehokkaasti ja huippulaatuisena.