Asiantuntevaa metallituotantoa

AA-Tuotanto jatkaa Laine-tuotannon jalanjäljillä

AA-Tuotanto on kokenut ja monipuolinen metallialan ja metallitöiden ammattilainen. Meitä voidaan kutsua niin metallipajaksi, metalliteollisuuden alihankkijaksi kuin metalliyritykseksi. Olipa nimitys mikä hyvänsä jatkamme perinteikkään Laine-Tuotannon, jo vuodesta 1959, jalanjäljillä uudistuneella nimellä ja modernilla otteella. Meillä on metallialalta usean vuosikymmenen kokemus ja palveluksessa ammattitaitoinen henkilöstö.

Panostamme aina uusimpaan teknologiaan ja toimiviin prosesseihin asiakkaidemme eduksi. Valmistamme räätälöiden erilaisia metalliosia eri teollisuusalojen tarpeisiin. Käsittelemme kattavasti eri metalleja kuten kuparia, alumiinia ja terästä.

Ota yhteyttä ja valmistetaan tarpeisiinne sopivat metalliosat.

Kansainvälisesti toimivat asiakkaamme luottavat käsiimme vaativimmatkin metallituotannon toimeksiannot. Saamme pitkäaikaisilta asiakkailtamme kiitosta hyvästä palvelusta, tietotaidosta ja innovatiivisesta kehitystyöstä.

Toimipaikkamme on Vaasassa Pohjoismaiden suurimman energiaklusterin ytimessä.

Investoimme jatkuvasti monipuoliseen konekantaan ja valmistusprosesseihin, joka tuo tuotantoomme monipuolisuutta ja kustannustehokkuutta. Esimerkiksi modernit kovajuotosuunit ja servotoimiset puristimet ovat energiatehokkaita, mittatarkkoja ja nopeita koneita.

AA-Tuotanto on entinen Laine-Tuotanto

AA-Tuotanto jatkaa Laine-Tuotannon puristinliiketoimintaa. Yksi tärkeimmistä alihankinnan tuoteryhmistämme on virtakiskot sähkö- ja energiateollisuudelle, joita voimme tarjota kokemuksen, osaamisen ja konekantamme ansiosta kustannustehokkaasti ja huippulaatuisena.

Sertifikaatit

Meille on tärkeää varmistaa, että työmme jälki on aina ensiluokkaista ja asiakkaamme voivat luottaa niin toimintamme kuin lopputuotteiden korkeaan laatuun. Alla voit tutustua meille myönnettyihin sertifikaatteihin, jotka ohjaavat toimintaamme.