Alumiiniset virtakiskot sähkö- ja energiateollisuudelle

AA-tuotannolta saat myös alumiiniset virtakiskot sähkö- ja energiateollisuudelle tarkasti suunniteltuna ja valmistettuna.

Valmistamme virtakiskoja niin kuparista kuin alumiinista asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Automatisoitu tuotanto- ja valmistuslinjastomme sekä ammattitaitoiset työntekijämme varmistavat, että pystymme hoitamaan joustavasti niin pienet kuin suuretkin alumiinisten virtakiskojen valmistuerät kustannustehokkaasti ja huippulaatuisena.

Ota yhteyttä ja toteutetaan tarpeitanne vastaavat virtakiskot!

Alumiini virtakiskon valmistusmateriaalina

Pääsääntöisesti alumiinia käytetään virtakiskojen valmistusmateriaalina jos kuparin hinta on päässyt nousemaan liian korkeaksi. Eli alumiini on useimmiten toissijainen valmistusmateriaali virtakiskoissa. Tämä johtuu siitä, että alumiinin virranjohtokyky ei ole aivan yhtä hyvä kuin kuparilla vaikka molemmat materiaalit johtavat hyvin sähköä.

Ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä mikä valmistusmateriaali on juuri oikea virtakiskoillenne.

Virtakiskojen valmistus

AA-tuotannon erityisosaamista on virtakiskojen valmistus mittatarkasti servokäyttöisillä lattakoneilla. Meillä virtakiskojen valmistuksessa tärkeät työvaiheet lävistys, taivutus ja viimeistely onnistuvat automaattisesti.

Lävistämme alumiiniset virtakiskot modernilla servokäyttöisellä RodFlat lävistyskoneella. Virtakiskojen taivutukset puolestaan hoidetaan tätä varten hankitulla RodForm taivutuskoneella. Normaalien taivutuksien lisäksi onnistuvat myös sivuväärä-taivutukset. Viimeistelemme virtakiskot RodFine viimeistelykoneella, jotta voimme varmistaa korkea- sekä tasalaatuisuuden käyttäjästä riippumatta.

Autamme aina mielellämme virtakiskon suunnittelussa ja viemme nämä tuotantoon asti. Lisäksi etsimme teille juuri tarpeitanne vastaavan materiaalin. Ota siis yhteyttä.

RodFLAT lattalävistyskone