Luotettava kumppani metallin alihankintatyöhön

AA-tuotanto tekee metallin alihankintatyöt, niin pieniä kuin suuria sarjoja useista eri metalleista kuten teräksestä, kuparista ja alumiinista. Pystymme kehittämään ja valmistamaan metallisia komponentteja, jotka perustuvat asiakkaan omiin piirustuksiin tai ovat täysin räätälöityjä konsepteja. Suunnittelemme parhaan mahdollisen valmistustekniikan ja testaamme kaikki tuotekehitys- ja suunnittelutyöt prototyyppien avulla.

Laajan konekantamme sekä kattavan yhteistyökumppaniverkoston ansiosta pystymme vastaamaan laaja-alaisesti metalliteollisuuden kuin muidenkin teollisuudenalojen vaativiin tarpeisiin. Erikoisosaamistamme on virtakiskojen valmistus sähkö- ja energiateollisuudelle markkinoiden viimeisintä teknologiaa edustavilla servokäyttöisillä lattakoneilla.

Sijaitsemme Vaasassa josta käsin pystymme palvelemaan asiakkaitamme paikallisesti, Suomen laajuisesti kuin kansainvälisesti. Kun tarvitset osaavaa metallin alihankintatyötä ota yhteyttä!

Tyytyväiset asiakkaat

Pidämme tärkeänä, että se mitä asiakaamme meiltä tilaavat se myös toimitetaan. Kun asiakkaamme ovat tyytyväisiä mekin olemme tyytyväisiä ja tämä on molempien etujen mukaista. Tämän takia pyrimme jatkuvaan kehitykseen ja toimiviin proesseihin. Olemme saaneet paljon kiitosta mm. innovatiivisesta kehitystyöstä, hyvästä palvelusta ja osaamisemme tasosta.

Olisiko teidän yrityksenne seuraava tyytyväinen asiakkaamme? Ota yhteyttä ja keskustellaan alihankintapalveluistamme!

 

Kiinnostuitko alihankinnan palveluistamme?